fbpx

Spar 400,- og betal kun for dit forbrug

Spar 400,- og betal kun for dit forbrug
VEDVARENDE

400,- i velkomstrabat

Abonnementspris

0 kr.

Lavt fast tillæg til den
rene strømpris på 12 øre
» Ingen abonnement
» Ingen binding
» Mulighed for månedlig betaling
» 100% variabel el
» 400 kr. i velkomstrabat
Mulighed for grøn strøm (+19,-)

Gennemskuelige priser uden bindingsperiode 

Vi har ikke bindingsperiode på vores elaftaler. Det har vi valgt fra for at gøre vores priser så gennemskuelige som muligt. På den måde er vores elpriser stabile i al den tid, du er kunde hos os. Det kalder vi sund, og jysk, fornuft.

Vores mål er at have tilfredse kunder, der ønsker at være hos os i lang tid fremover og ikke kun under en introduktionsperiode. Vi tror, den bedste måde at opnå dette på, er ved at have gennemskuelige lave priser, god kommunikation og en fleksibel tilgang. Hos os er den pris du ser, også den pris du får. Her er der ingen skjulte gebyrer.

Alle nye kunder får 400 kr. i velkomstrabat.

Vælg selv om du vil betale månedsvis eller kvartalsvis

Hos Vedvarende synes vi, du selv skal bestemme, om du vil have din elregning en gang om måneden eller en gang i kvartalet. Derfor kan du ved tilmelding selv vælge, hvor ofte du vil betale for din strøm. Det kalder vi nordjysk fornuft. 

Så nemt skifter du elselskab

Det tager kun få minutter at skifte elselskab, og vi håndterer langt det meste. Alle danskere har ret til selv at vælge, hvem der leverer el til dem, også selvom du bor til leje. 

Alt du skal gøre er at udfylde formularen, og så håndterer vi alt – også opsigelsen hos dit gamle elselskab.

Kort om Vedvarende

Vedvarende er et elselskab med rødderne dybt begravet i Nordjylland. Som nordjyder holder vi af at være gennemskuelige og åbent fortælle om vores priser. Vi kan også godt lide, at tingene ikke behøver være dyrere end nødvendigt. Derfor har vi valgt at holde vores produkt helt simpelt og blot have et fast spottillæg på 12 øre per kwh. 

Vi er certificeret hos Strømligning.dk, en uafhængig elsammenligningsside, der hjælper forbrugerne med at finde det elselskab, der passer bedst til dig. Her ligger vi blandt de bedst ratede både på pris og rating.