fbpx

Om os

Om os

Vedvarende

Et elselskab med rødder i det nordjyske

Nordjysk fornuft

Nordjylland er kendt for sin befolkning, der ikke ret gerne betaler mere, end de behøver for en vare. Det gælder naturligvis også den strøm, der kommer ud af hjemmets stikkontakter.

Lokal forankring

Hos Vedvarende tror vi på kraften i lokal forankring. Vi er et stolt nordjysk elselskab, født og opvokset i Aalborgs dynamiske omgivelser, og vores mission er at bringe ærlig og billig strøm ud til vores kunder.

Fællesskab

Vores historie begyndte med en vision: At skabe et elselskab, der ikke kun handler om at få det største overskud, men om fællesskabet, værdierne og fremtiden i Nordjylland. Hver en kilowatt-time vi leverer, er forankret i lokal stolthed og passion.

Vores vision

En elaftale behøver ikke være dyr

I Nordjylland ved vi, at værdi ikke kun måles i kroner og ører. Men vi forstår også nødvendigheden af at holde omkostningerne nede. Derfor arbejder vi hos Vedvarende utrætteligt for at tilbyde en elaftale uden den høje prisseddel. Vi tror på, at fornuftige elaftaler skal være tilgængelige for alle - uanset boligform.

Derfor kan du hos os vælge en elaftale, der passer til lige netop din situation og dit behov.

Dedikeret til Nordjylland

Bag Vedvarende står lokale kræfter, og teamet består af blot tre personer. Som en lille lokal virksomhed har vi unikke muligheder for at kunne tilbyde nogle af markedets bedste elaftaler til vores kunder. Her er der ingen bonusser og høje lønninger, kun et dedikeret team, der ønsker at gøre en lokal forskel.

our services

Preserving the earth for future generations

Global Warming

Ecology is the scientific study of the relationships organisms

Carbon Offsetting

The goal of ecology is to understand how organisms interact.

Energy Consulting

Ecology is the scientific study of the relationships organisms

Green Building

Ecology is the scientific study of the relationships organisms