fbpx

Kontakt os

Kontakt os

Vores info:

Telefontider

Man-fre: 09:00 - 17:00
Søn-helligdag: Lukket

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Du skal blot tilmelde dig på vores hjemmeside, og så ordner vi resten for dig, helt automatisk. Det er ret nemt. Det eneste du skal gøre er at trykke på “Tilmeld dig her“, udfylde felterne i tilmeldingsformularen – så klarer vi resten for dig, også kontakten til din gamle elleverandør. Hvis der er tale om en indflytning så skal du huske selv at melde flytning på din gamle adresse.

  1. Almindeligt skifte
    Hvis du allerede har en elleverandør, men ønsker Vedvarende i stedet så går det typisk 3-4 uger inden vi kan levere. Når du har tilmeldt dig så får du en kvittering på tilmeldingen via din mail. Derefter går vi i gang med skiftet, hvor vi kontakter din nuværende leverandør og fortæller at du gerne vil skifte til os. Når vi har håndteret det hele så kontakter vi dig med en præcis dato for opstarten hos os. Du kan læse om skiftet på denne side
  2. Flytning
    Hvis du skal til at flytte ind i en ny bolig så kan vi levere til dig med det samme eller med 14 dages tilbagevirkende kraft. Vi har lavet en side der forklarer mere om flytning, og ønsker du nærmere information er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs med her, hvor vi med billeder og tekst fortæller præcist, hvordan du opsiger eller tilmelder i forbindelse med en flytning.

Har du spørgsmål?

Vores service agenter står klar til at hjælpe.