fbpx

Flytning

Flytning

Skal du til at flytte, og vil du gerne skifte elselskab til Vedvarende? Tre trin gør det nemt og hurtigt at få din nye adresse tilmeldt strøm fra Vedvarende:

Afmeld din gamle adresse

Husk altid at afmelde din gamle adresse hos din elleverandør. På den måde slipper du for at skulle betale el på din gamle adresse.

Tilmeld din nye adresse

Hvis du gerne vil have Vedvarende som elleverandør, kan du vælge at tilmelde din nye adresse fem dage tilbage i tiden

Vi klarer resten

Vi sørger for kontakt til netselskabet og informerer om, at der er tale om en indflytning. Du vil på intet tidspunkt skulle undvære strøm.

Tag din elaftale med dig når du flytter

En elaftale er som regel tilknyttet din adresse, men faktisk kan du sagtens tage din elaftale med dig, når du skal flytte. Hos Vedvarende har vi konceptet “Flyt med”, der automatisk flytter din elaftale med ind på din nye adresse. Alt, du skal gøre er at melde din flytning på vores selvbetjening under “Mit abonnement”. Sørg meget gerne for at melde din flytning tidligst to måneder og senest én hverdag før flyttedatoen. På den måde kan vi sørge for, at der er en aktiv elaftale på din nye adresse. Husk både at melde til- og fraflytning. 

Særligt om fraflytning

Det er vigtigt også at melde om fraflytning, når du skal flytte et nyt sted hen. Det er det af flere årsager: 

  1. Du hæfter for forbruget på din gamle adresse, hvis du ikke har meldt fraflytning i tide
  2. Hvis du ikke har meldt fraflytning, vil du blive opkrævet et gebyr kaldet “Fraflytning uden varsel”, som koster 450 kr.

Fraflytning skal meldes til os senest én hverdag før flyttedatoen. Det er vigtigt, at du melder dette, da du ellers kan hæfte for eventuelt fremtidigt forbrug på adressen.

Hvad hvis man glemmer at tilmelde el ved flytning? 

Det kan sagtens ske, at man glemmer at få tilmeldt sig en ny elaftale, hvis man flytter. Står du så uden strøm i dit nye hjem? Nej, sådan går det heldigvis ikke. Det elselskab, som i forvejen havde leveringspligten på den pågældende adresse, vil stå for at levere strømmen. Det er dog ikke sikkert, det er den bedste aftale for dig. Måske du hellere vil have et billigere og grønnere alternativ

Hos Vedvarende kan du melde flytning af el op til fem dage efter, du er flyttet til din nye adresse, så selv hvis du de første to uger ikke er nået til at skifte elleverandør til dit foretrukne elselskab, har du muligheden for det endnu.