Leder du efter det billigste elselskab i Aalborg? Vedvarende er dit lokale elselskab, placeret centralt i hjertet af Aalborg. Vi arbejder utrætteligt på at kunne tilbyde vores kunder den billigste strøm i Aalborg.

Vælg lokalt – vælg et elselskab i Aalborg

Hos Vedvarende brænder vi for at kunne levere den bedste service og masser af billig el i Aalborg. At vælge et lille lokalt elselskab er med til at støtte op om Aalborg som by, og Nordjylland som region. Vi er placeret helt centralt i Aalborg Midtby, og vi er derfor nemme at komme i kontakt med, hvis du skulle have spørgsmål til din elregning eller andet, der vedrører din elaftale. Her får du altid et smil og en snak.

Går du med tanker om at skifte elselskab til Aalborgs billigste, så er det værd at overveje et lokalt elselskab som Vedvarende. Vi er et lille team, med store ambitioner. Hos os betaler du ikke for høje direktørlønninger og fornemme lokaler. Du betaler kun for din strøm.

Få en Vedvarende elaftale

Hvem leverer strøm i Aalborg?

I Danmark er der frit valg af elselskab på alle hylder, og der er nok at vælge mellem. Og alle elselskaberne leverer strøm i Aalborg. Når du derfor, måske for første gang nogensinde, skal til vælge eller skifte elselskab, hvorfor så ikke vælge lokalt?

Hos Vedvarende kan du altid være sikker på tre ting:

  1. Du får 100% variabel strøm
  2. Der er ingen skjulte gebyrer
  3. Du får en overskuelig elregning, der er til at forstå

Derudover mener vi, at navnet forpligter. Derfor kan du altid tilvælge at få 100% grøn strøm fra vedvarende energikilder, så du er med til at bevare vores natur og miljø, også for de fremtidige generationer.

Få en Vedvarende elaftale

Hvad er elprisen i Aalborg?

Det er ingen overraskelse, at elpriserne i Aalborg svinger på samme måde som de gør i resten af landet. Det kan derfor være svært at blive klog på, hvornår strømmen er billigst i Aalborg og hvornår den er dyrest.

Generelt kan man sige, at der er billig strøm i Aalborg om natten mellem kl. 1 og kl. 4 samt i dagtimerne mellem kl. 11 og kl. 14. Derudover vil der typisk være ekstra lave elpriser i Aalborg (og resten af landet), når det blæser, da vores vindmøller da producerer grøn energi, der generelt set er billigere end den sorte.

Hvis du gerne vil følge elprisen i Aalborg live, kan du se vores elpriser time for time, der viser elpriserne lige nu og resten af dagen.

Ønsker du at støtte lokalt med en Vedvarende elaftale? Så klik på knappen herunder – det tager kun tre minutter at komme i gang.

Få en Vedvarende elaftale