For langt de fleste elkunder er elpriserne noget af det vigtigste, når de skal vælge deres elleverandør. Og med god grund. Vi har alle set, hvordan elpriserne kan svinge utrolig meget fra dag til dag, ja endda fra time til time. Her på siden giver vi dig et godt overblik over elpriserne time for time lige nu, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Ved at holde øje med elpriserne time for time kan du bedre planlægge, hvornår du for eksempel skal lade elbilen op, hvornår det bedst kan svare sig at vaske tøj og hvornår du skal køre opvaskemaskinen. På den måde er du selv med til at holde din elregning nede, samtidig med, at du sparer miljøet for CO2. Der kan nemlig sagtens være mange penge at spare ved at flytte dit elforbrug til tidspunkter, hvor elprisen er lavest. 

Få et overblik over elpriserne lige nu ved at se på grafen herunder.

Leveret af stromligning.dk

Elpriserne hos Vedvarende

Med en Vedvarende elaftale får du ikke kun billige elpriser. Du får også muligheden for at købe billig strøm fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller og solenergi. På den måde er vi alle med til at gøre verden til et lidt grønnere sted, samtidig med, at vi stadig har råd til alt det sjove. For vi indrømmer gerne, at elpriser ikke er det sjoveste i hele verden. Derfor har vi også sørget for at holde elpriserne helt i bund for alle vores kunder.

Elpriser fra Vedvarende den seneste måned

Dine elpriser afhænger af, hvilket elselskab du har valgt. Som kunde hos Vedvarende kan du altid være sikker på nogle af markedets bedste elpriser, da vi synes, det skal være fair og gennemskueligt at være elkunde. 

For at gøre dine elpriser endnu mere overskuelige, har vi opstillet vores elpriser fra den seneste måned herunder. Du kan se elpriser fra både Øst- og Vestdanmark.

[Her skal være dynamisk indhold hentet fra elpris.dk]

Elpriserne herover er udtryk for et gennemsnit af samtlige elpriser i din landsdel. Elpriserne du ser er altså ikke nødvendigvis din reelle elpris, og du kan således godt have en højere eller lavere elpris. Du finder din nøjagtige elpris ved at logge ind på ”Mit Vedvarende” via selvbetjeningen. Her kan du også se dit kWh-forbrug, elpris pr. kWh og meget mere.