fbpx

Erhvervskunde

Erhvervskunde

Bliv erhvervskunde hos Vedvarende

Det vigtigste for enhver erhvervsdrivende er at optimere både udgifter og indtægter. Det giver nemlig en god balance på bundlinjen. Derfor er der naturligvis ingen grund til at betale mere end nødvendigt for essentielle services som strøm. 

Hos Vedvarende får du billig strøm i kontakterne, uden det går ud over den gode service. Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser til enhver type erhverv. Som erhvervskunde hos Vedvarende får du desuden adgang til alle fordelene ved et lokalt forankret elselskab. Vi er nemme at få fat i og vi giver altid en kop kaffe, hvis du skulle komme forbi. 

Vi ved, at mindre erhvervsdrivende har travlt med det, der får deres forretning til at vækste, og derfor bliver andre opgaver ofte skubbet lidt til side. Hos Vedvarende ønsker vi at gøre det nemt at være erhvervskunde, og derfor kan du altid følge med i dit forbrug og holde øje med, at udgifterne ikke stiger uforholdsmæssigt meget. 

VEDVARENDE ERHVERV

En elaftale der betaler sig

Abonnementspris

0 kr.

Lavt fast tillæg til den
rene strømpris på 6 øre
» Ingen abonnement
» Ingen binding
» Mulighed for månedlig betaling
» 100% variabel el
» Hurtig og personlig kundeservice
Mulighed for grøn strøm (+19,-)

10 fordele ved at vælge Vedvarende erhverv

Som erhvervsdrivende er det vigtigt, at alle faste aftaler man har, er så fordelagtige som muligt. Vi er stolte af at kunne tilbyde nogle af branchens bedste fordele såsom:

Vi ved, det er vigtigt, at især mindre erhvervsdrivende kan bevare deres fleksibilitet, og derfor har vi valgt ikke at have bindingsperiode på vores elaftaler til erhverv. For os er det vigtigere at have loyale kunder, der er glade. Derfor tilbyder vi også udelukkende 100% variable elpriser, som følger markedsprisen. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen. Du kan altid følge med i din virksomheds elforbrug, så du kan rette ind der, hvor det er nødvendigt. 

Og så er det slut med en uoverskuelig elregning, som kræver en halv revisoruddannelse at afkode. Hos Vedvarende sætter vi en ære i at kommunikere klart og åbent, og det afspejler sig også i vores elregninger. De er nemme at forstå, og der står præcis, hvad dine udgifter dækker over. 

Det er nemt at skifte elleverandør til din virksomhed

Er du klar til at skifte til Vedvarende? Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at skifte til en ny elaftale, og på få minutter er processen faktisk i gang. Vi klarer alt det bagvedliggende i forbindelse med skiftet. 

Alt du skal gøre er at indtaste nogle få oplysninger, og så klarer vi resten for dig.

Vælg grøn el som tilvalg

Den grønne omstilling er utrolig vigtig, både for miljøets og fremtidige generationers skyld. Vedvarende giver dig muligheden for at vælge 100% grøn strøm, så du kan reducere din virksomheds kulstofaftryk og styrke jeres bæredygtige profil. For blot 19 kr. ekstra om måneden køber vi strømmen fra danske vindmøller gennem oprindelsescertifikater.